Telefonven ordning i Ældre Sagen i Nørre Snede – Ejstrupholm – Klovborg.

Telefonven ordning i Ældre Sagen i Nørre Snede – Ejstrupholm – Klovborg.

Ældre Sagen i den gamle Nørre Snede kommune starter nu et tilbud i en telefonven-ordning, hvor de ældre, der har brug for nogen at tale med i denne tid med isolation på grund af corona-epidemien, kan få en telefonven.
Det vi ønsker med ordningen er at ældre – uanset medlemskab af Ældre Sagen eller ej – kan melde sig til at få en at snakke med. Dagene kan blive lange, hvis der slet ikke er nogen at snakke med i ens dagligdag og derfor meget nemt komme til at føle sig ensom. Dette forsøger vi at undgå med dette initiativ.
Samtidig håber vi så også, at der er nogen der vil bruge lidt tid på at hjælpe et isoleret menneske med et telefonkald. Med andre ord vil vi forsøge at formidle kontakt mellem nogen der vil ringes til, og nogen der ønsker at få et opkald.
OBS. OBS.  Det par der bliver sat sammen, bestemmer selv hvor ofte de vil ringe sammen, og hvor lang tid samtalen skal vare og hvem der ringer op næste gang.
Ønsker du at komme på listen – enten som ringer eller som modtager af opkald - da skal du enten ringe eller sende en mail med navn, telefonnummer, ringer eller modtager af opkald, til én af flg. to – gerne hverdage i tiden 9 - 11:


Kirsten Thuesen 2277 2742, egealle42thuesen@gmail.com
Bernth Bech 2670 1350, bernth.bech@gmail.com


 


 


 


 

Del denne nyhed