Områdefornyelse, Fjordklyngeøl, Landsbybus og Delebiler


- det er nogle af de ting, der er på programmet, når Fjordklyngen holder sin årlige generalforsamling tirsdag den 24. april 2018 på Kulturcenter Værestedet i Låstrup


 


Aftenen starter med fællesspisning kl. 18.00, hvor man for 50 kr. kan nyde et veltillavet måltid i gode venners lag. Samtidig vil Fjordklyngens øl blive præsenteret – en øl der har set dagens lys i et tæt samarbejde mellem Ugelris Bryghus og Fjordklyngerådet.


 


Kl. 19.00 begynder aftenens program med præsentation af et nyt koncept, som skal være med til at forbedre infrastrukturen i Fjordklyngens område. Det handler om nye måder at transportere sig på, kombineret med allerede eksisterende busruter. Baggrunden er, at Fjordklyngen fra 1. maj deltager i et forsøgsprojekt om alternativ kollektiv trafik i landdistrikterne. Projektet styres af Thorkild Vestergaard og Martha Johansen fra Viborg Kommune og er støttet af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.


 


På den efterfølgende generalforsamling kan man høre om de mange spændende ting, der er sket i det forløbne år, hvor det mest markante nok er områdefornyelsen, som skal foregå i perioden 2017 – 2022, men beretningen vil også komme omkring alle de andre ting, Fjordklyngerådet har været involveret i, ligesom foreningens økonomi vil blive gennemgået.


Det er også på generalforsamlingen, at hver by skal udpege deres repræsentanter i Fjordklyngerådet, samt hvilke fokusområder, Fjordklyngerådet skal arbejde med i 2018.


 


Der er lagt op til en spændende aften, og bestyrelsen håber på et stort fremmøde.

Del denne nyhed