SAT Juleforestilling "Jagten på gavelisten"

SAT Juleforestilling "Jagten på gavelisten"

 


 


Julemanden svigter ikke Skærbæk!

På grund af COVID19 pandamien er det ikke muligt at gennemføre julemandens traditionelle ankomst på havnen 1. søndag i advendt.


Til gengæld har Skærbæk Beboerforening inviteret julemanden til Skærbæk. Her vil han uddele godteposer til alle børnene med registeret billet efter forestillingerne.årets julestykke i 2020
Søndag den 29. november opfører Skærbæk Amatør Teater årets juleforestilling med tilen ”Jagten på gavelisten” skrevet Youssef A Haliba. Youssef er ligeledes instruktør på forestillingen.


"Jagten på gavelisten" er et hyggeligt julestykke, hvor julemanden har sine udfordringer, da gavelisten på mystisk vis er forsvundet fra hans værksted. En spændende historie venter. Lykkedes det julemanden og hans hjælpere, at finde gavelisten inden julen står for døren.


Der er planlagt 2 forestillinger med start henholdsvis kl. 13.30 og 15.00.
Entre/billet er gratis.
Skærbæk Beboerforening er vært ved forestillingerne
Billetsalg via www.sat.nemtilmeld.dk
Forestillingerne vil naturligvis blive afviklet inden for myndighedernes rammer. Derfor er bestilling af billetter på forhånd nødvendigt. Kun adgang med gyldige billetter.
Begrænset antal pladser!
Julemanden svigter ikke Skærbæk!
På grund af COVID19 pandamien er det ikke muligt at gennemføre julemandens traditionelle ankomst på havnen 1. søndag i advendt
Til gengæld har Skærbæk Beboerforening inviteret julemanden til Skærbæk. Her vil han uddele godteposer til alle børnene med registeret billet efter forestillingerne.

Del denne nyhed